THE ESSENCE OF BALLET - INGRID BUGGE

Layout af bog + Markedsføring af et kunstprojekt / Photoshop, InDesign, Illustrator + Markedsføring gennem flere kanaler

" Jeg har bistået Ingrid Bugge i at få hendes kunstbog helt færdig. Jeg stod for layout og hun bestemte hvordan det hele skulle se ud. Derudover lavede jeg en her del mindre opgaver som alle var med til at bære hendes projekt fremad mod langeringen af bogen. "

Hos Ingrid lavede jeg følgende: 

- Grafik og Layout af hendes kunstbog Ballettens Indre Rum, Sidetal: 138 sider.
Format: 34 cm x 30 cm / Sprog: Bogen er sat med to sprog, – dvs. både med dansk og engelsk tekst.
Bogen udkom officielt d. 7. maj 2014, på det kongelige Teater i Balkon foyeen.

- i samarbejde med Ingrid Bugge stod jeg for tæt kontakt med trykkeriet, pressemeddelelser, flyers, plakater webbannere, facebook teasers

- Opdatering og oprydning af CMS i Ingrids wordpress hjemmeside. SEO.optimering. Ny organisering af sidens forskellige menuer og undersider, således at hjemmesiden blev nemmere at finde rundt i og så læseligheden blev mere præcis. Herunder optimering af links blandt de interne sider. 

- Præsentations vidoer, både af kunstværkerne og af bogen. Videoerne blev brugt til at pitche projektet hos bloggere, til pressen og til boghandlere. Herunder opfindelsen af sætningen "One Book - One Exhibition - One iBook", for at tydeliggøre projektets tre-enighed.
 
- stod for at pitche projektet til diverse bloggere og presse. Herunder fik jeg lavet et pitch til The Guardians Balletanmelder som skrev en meget fin artikel. Derudover fik Ingrid Bugge et Feature af nogle af hendes kunstværker på The Guardians hjemmesides forside.

0